Hos os kan din virksomhed få udført mange forskellige opgaver

På vores værksteder håndterer vi dagligt et væld af opgaver, og vi tilbyder at lave produktioner eller delopgaver til produktioner.

Det kan fx dreje sig om montage, samle- og klæbeopgaver, fræse- og borearbejde, træarbejde, serviceopgaver eller grafisk designopgaver såsom foldere, brochurer og plakater m.m.

I topmenuen Borgertilbud under Beskyttet beskæftigelse kan du læse mere om vores værksteder og STU Grafisk.

Vi er altid interesserede i nye, spændende opgaver – så kontakt os endelig, hvis I står og mangler flere kompetente hænder.

 

Eller måske din virksomhed kan bruge en praktikant?

Din virksomhed kan få hjælp til simple og rutineprægede opgaver, der måske ellers ikke bliver ordnet. Og så helt uden omkostninger!

Samarbejdsaftaler med private virksomheder

NSV har flere samarbejdsaftaler med erhvervslivet for enkelt elever og også for grupper af elever. Individuelle ressourcefoløb “udenfor murene af NSV”. Disse aftaler er helt uden omkostninger for den enkelte virksomhed. Al administration og forsikringsforhold varetages af NSV samt eventuelle udgifter til særlige værnemidler, der er påkrævet.

For at alle parter føler sig trygge, har STU eleven/beskyttet medarbejderen en kontaktperson fra NSV og en kontaktkollega på arbejdspladsen.

Praktikker aftales:
Lena Rasmussen
Virksomhedskonsulent
Mobil: 2652 4705
Mail: lmsra@naestved.dk