Er du vild med gaming? Vil du gerne dygtiggøre dig inden for eLab? Så er en STU tilvalgsuddannelse i eLab lige noget for dig!

Her får du undervisning i spilforståelse, taktik og strategi. Der er mulighed for at deltage i turneringer og tid til at træne med medstuderende og holdkammerater – både nationalt og globalt. Derudover handler eLab langt fra kun om at spille LOL og CS:GO. Når du dyrker eLab tilegner du dig blandt andet viden og kompetencer inden for samarbejde, kommunikation og organisation.

Hvad laver vi?

Formålet er at styrke dine kompetencer på en alternativ måde. E-Sport kan være med til at styrke din koncentrationsevne og reflekser, analytisk og strategisk sans samt udbygge kompetencer som vedholdenhed, beslutningstagen og ikke mindst samarbejde.

At sætte eLab på STU skoleskemaet har krævet det nyeste teknologiske hardware. Men de mange klik, korte og præcise kommandoer, hurtige pegefingre og lyden af hurtige tasterier på computeren er en vigtig investering for de unges udvikling. De unge vokser op med alverdens muligheder. Den teknologiske udvikling er i rivende fart, og mange kan ”swipe” før de kan gå. Den digitale tidsalder stiller også store krav. Helt fra uddannelsesstadiet er det vigtigt, at eleverne lærer at udnytte teknologiens muligheder og agere i en digitaliseret virkelighed.

Hvad skal du have med i rygsækken?

Du behøver ikke have den store erfaring med gaming, men det er vigtigt, du interesserer dig for og gerne vil lære, hvordan og hvorfor eLab og de kompetencer der følger med er mere end blot en fritidsinteresse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det digitale univers!

STU eLab

  • Spilforståelse
  • Taktik
  • Strategi
  • Koncentration
    og meget mere

Kontakt os på
T: 2545 0549

OK-STU eLab 2018