Vælger du IT værkstedet får du et “kørekort”, når du er klar..

Vi har alle forskellige behov også indenfor IT verdens rigtig mange programmer. Hos os tager vi først og fremmest fat på de mest benyttede programmer i en almindelig hverdag.

Hvad lærer du

Internet og e-mail har de fleste af os fingre i hverdag, så du får et grundlæggende kendskab til Internettets muligheder, hvordan du nemt surfer rundt og finder hvad du søger. Vi kigger også på, hvor der er risici og faldgrupper, sikker nethandel mm. Falske emails, der ser helt ægte ud, hvordan spotter du dem? osv.

Styresystem får du også et godt kendskab til at bruge, fx hvordan ser skrivebordet ud, hvilke antivirusprogrammer er der at vælge imellem og indstil udskriftstyring korrekt til den opgave/side, du vil printe.

Tekstbehandlingsprogrammet Word er et rigtigt godt udgangspunkt, når du skal skrive. Hvordan opretter, redigerer og gemmer du dine tekstdokumenter, tabeller og brevfletning på en fornuftig vis.

Regnearket Excel får du et grundlæggende kendskab til at arbejde i fx filformater, lister, diagrammer og udskrivning.

DTP-værktøjet Publisher er “redskabet” for dig, der vil lave dine egne visitkort, plakater, invitationer og meget andet sjovt.

Camtasia studio 8. Hvorfor ikke lave dine egne små film, lægge musik ind på filmen. Der er masser af funktioner i programfladen og det er let at komme i gang med,

Hvad skal du have med i rygsækken?

En umiddelbar og nysgerrig interesse for computerens brede vifte af muligheder. Ellers behøver du ikke at have nogen erfaring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det elektroniske univers!

STU IT værksted

  • Internet
  • e-mail
  • Styresystem (Windows)
  • Tekstbehandling Word
  • Regneark Eccel
  • DTP Publisher
  • Camsatia “Video”

Kontakt STU IT værksted på
T: 2044 6664

Hent STU IT værksted folder