Synes du sociale aktiviteter og bevægelse giver masser af livsglæde? – Og vil du gerne lære mere om fx motion og kunsten at mestre dit liv?

Så er STU Social, sundhed og bevægelse den helt rigtige STU linje for dig!

Hvad laver vi?

Til hverdag beskæftiger vi os med sundhed og bevægelse bredt. Vi er ikke fanatiske og træner op til en Ironman. Vi ønsker bare, at du får et sundt og fornuftigt forhold til kost og motion.
For os er sundhed bevægelse, hygiejne, kost og viden om kroppen. Du vil i vores Life Skills (botræning) blandt andet lære, hvordan du handler fornuftigt ind, hvordan du tilbereder din mad samt hvordan din krop fungerer og reagerer på kost og motion. Vi “bevæger” os gennem årstiderne inde og ude…! Vi tager til fitnesscenter, svømmehal og idrætshal og bruger skoven og stranden, når vejret er til det.

Hver uge er vi på ture, hvor der er fokus på bevægelse og aktiviteter hvor vi er sociale med hinanden. En gang om året tager vi på studietur – næste gang bliver en skitur til Sverige. Og ca. 4 gange om året spændende ture som Xjump, GoHigh og Refshaleøen. Der er også mulighed for tilvalg i STU Grafisk, STU e-sport, Mindfullness og interne eller eksterne praktikker på værksteder og andre arbejdspladser.

Hvad skal du have med i rygsækken?

En sund interesse for at lære mere om en bevidst levevis. Ellers behøver du ikke at have nogen erfaring.

Vores mål er at vi alle fungerer som et team, der kan lære at arbejde sammen og lære af hinanden for at kunne udvikle os yderligere hver især inden for social sundhed og bevægelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det bevægende univers!

 

Læs mere om fælles aktiviteter og emneuger på tværs af STU linjerne og yderligere almen undervisning, tilvalg og praktikker under menupunkterne til venstre.

STU Social, sundhed og bevægelse

  • Motion & bevægelse
  • Kropsforståelse
  • Life Skills
  • Ugentlige ture med fokus på socialt samvær og bevægelse
  • Spændende aktive ture 4 gange om året
  • Årlig studietur – Næste gang: Skitur til Sverige
  • Praktikmuligheder
    og meget andet

Kontakt os på
T: 2545 0686

Download STU Social folder