Vi har flere spændende undervisningstilbud på STU uddannelsen, du kan vælge imellem efter din interesse

Undervisningen hos os er bygget op som værkstedsundervisning. På den måde kan du få en større fornemmelse for, hvor vigtigt og hensigtsmæssigt det er at tænke og vælge selvstændigt. Det giver en god ballast til at få mest muligt ud af den faglige indlæring.

Der er følgende værksteder:

Danskværksted hvor vi har forskellige emner som læse/lytte, stavetræning, skrivetræning mm. Danskværkstedet er baseret på vedligeholdelse af allerede opnåede færdigheder, samt mulighed for videreudvikling og ”klar til” folkeskolens afgangseksamen. Det sidste er i samarbejde med VUC. Du kan også være med til at lave STU Nyhedsblad, scrapbog om dig selv, se film og tv-programmer sammen og tale om den.

Vi tilbyder også ordblindeundervisning.

Matematikværksted spænder også vidt med fx grundlæggende matematik, hverdagsøkonomi, Matematikbogen.dk og meget andet. Matematikværkstedet er ligeledes baseret på vedligeholdelse af allerede opnåede kompetencer, samt mulighed for videreudvikling og ”klar til” folkeskolens afgangseksamen. Sidstnævnte i samarbejde med VUC. Under emnet hverdagsøkonomi vil du få indblik i fx budget, lån og opsparing, forsikringer, husleje…

IT-værksted er bygget op omkring den enkelte elevs behov for grundlæggende undervisning i Word, Excel, Powerpoint samt almen brug af PC, iPad, Smartphone o.l. og af de forskellige apps og programmer.

Sprogværksted (valgfrit) lige nu kan du få undervisning i engelsk og japansk. Fagene indeholder grundlæggende grammatik, skriftlig og mundtlig samt indblik i den engelske eller den japanske kultur.

Tegneværksted (valgfrit) her tilbydes manga, den japansk tegneserieteknik.

Mindfulness & empati (valgfrit) er en teknik, der er blevet populært i Danmark og benyttes på skoler, virksomheder, hospitaler mm. Kort sagt er Mindfulness en træning i at være nærværende, skabe større indre og bedre kontakt til sig selv og hinanden. Du vil kunne opnå et bedre fokus og koncentration fx i forhold til at lære. Det kan øge din opmærksomhed. Det hjælper med til at minimere stress og gøre dig bedre til at løse konflikter og mange andre fordele.

Vi tager også på relevante udflugter i forbindelse med emner i undervisningen fx ture til TV-byen, Folketinget, Kronborg slot, Den gamle by i Århus, Møns Klint, Rundetårns Observatorium i København, tur til Æbelø.

STU Undervisning

  • Dansk
  • Matematik
  • Engelsk
  • Japansk
  • Manga
  • IT Word, Excel mm
  • Mindfulness & empati

Kontakt os på
T: 3032 2260/2044 6664

 

 

Hent STU Undervisning folder