Værkstederne

Montagen - Snedkeriet - Køkken/kantine - Servicepatruljen - Provstegården

Medarbejderne
er aktive i arbejdet og i brugerrådet

BB_logo
Busstoppesteder lavet i Snedkeriet
Værktøj

Produktionen på værkstederne 

NSV´s beskyttede værksteder består af fem forskellige værksteder, der alle har egenproduktion, som sælges til kunder uden for huset. Værkstederne drives af faguddannet personale.

Vi går op i, at det vi lavet skal være af høj kvalitet, og at der gerne skal være et kommercielt perspektiv. Det er en del af den pædagogiske tilgang, at de beskyttede medarbejdere er med i en reel produktion, og at de er i stand til at producere kvalitetsvarer, som folk gerne vil købe. Det giver faglig stolthed og et større engagement. 

Forudsætningen for at samarbejde med os er imidlertid, at kunderne tager højde for, at vi er en social virksomhed, og at produktionen og leveringstiden kan være længere end normalt. 

Klik på knapperne ud til de forskellige værksteder.

Værkstedsproduktion 

Har du en ide til en prototype fx . du gerne vil have udviklet?  

En hel serie fx busstoppesteder i træ til kommenen, se billedet – eller andet du har brug for at få produceret og gerne vil have det sociale aspekt i produktionen med!.  

Måske har du et produkt, der er gået i stykker, som du ikke ved, hvor du kan få repareret? Så vil vi gerne se om vi kan hjælpe dig. 

Da vi ikke masseproducerer varer på værkstederne, er vi fleksible og kan gå i gang med en ordre relativt hurtigt. Vi har mulighed for at tage imod både større, mindre og fortløbende bestillinger. 

Til gengæld skal du være indstillet på, at der en gang i mellem kan opstå forsinkelser i produktionen, da det som bekendt er mennesker med fysiske eller psykiske udfordringer, der sammen med vores faglærte personale er med i produktionen. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.